Ο Δήμαρχος Αγράφων στους Κορυσχάδες

Κοινοποίηση

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 73 χρόνων από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής.

 

Ο κ. Μπαμπαλής, εκτός από την κατάθεση στεφάνου απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά τη συνεργασία της Βουλής με το Δήμο Αγράφων για τη συντήρηση και ανάδειξη του ιστορικού σχολείου – Μουσείου της Βίνιανης, με εργασίες συντήρησης του κτιρίου, αλλαγή πορτοπαραθύρων, αλλά και των εμπλουτισμό του Μουσείου με εκθέματα, αλλά και την εγκατάσταση ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης κ.α.

 

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο κ. Μπαμπαλής  είχε την ευκαιρία να συζητήσει επί του θέματος με τον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Βούτση, στο γραφείο του στο Μέγαρο της Βουλής, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

 

 

Επίσης, ο κ. Μπαμπαλής είχε ολιγόλεπτη κουβέντα και με τον Επικεφαλή του Κινήματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρο Θεοδωράκη. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ