Οδοντιατρική πρόληψη στο σχολείο ¨Στηρίζουμε την οικογένεια¨

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το Κέντρο Υγείας Καρπενησίου σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου μας πραγματοποίησε επισκέψεις οδοντιατρικής πρόληψης και ελέγχου στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά της πόλης μας . Εξετάστηκαν νήπια και μαθητές των πρώτων τάξεων των Δημοτικών σχολείων. Σημειώθηκαν και καταγράφηκαν παρατηρήσεις και αποτελέσματα οι οποίες επιδόθηκαν στους
γονείς για περαιτέρω ενέργειες.

Ο Δήμαρχος κ.Σουλιώτης ευχαριστεί το προσωπικό και τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Καρπενησίου για την πρωτοβουλία, την δράση και την άψογη συνεργασία.

Η προληπτική οδοντιατρική ολοκληρώνεται από την δράση που θα πραγματοποιηθεί από το Χαμόγελο του παιδιού στις 3 – 7 Φεβρουαρίου 2020. Θα επισκεφτεί τον Δήμο μας κινητή μονάδα- πολυιατρείο με στόχο την προληπτική εξέταση των μεγαλύτερων τάξεων των δημοτικών μας σχολείων καθώς και των μαθητών στα γυμνάσια της πόλης μας. Επιπρόσθετα οι δράσεις με στόχο την στήριξη στην οικογένεια, θα συμπληρωθούν από ομιλίες ψυχολόγου από το & Χαμόγελο του παιδιού & προς τους μαθητές αλλά και με μια κεντρική ανοιχτή ενημέρωση – ομιλία προς όλους τους γονείς που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2 ου Δημοτικού σχολείου.

Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά το Χαμόγελο του παιδιού για την μεγάλη του προσφορά
προς τους δημότες  και την στήριξη στην οικογένεια!

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ