ομιλία-διάλεξη με θέμα: «Κατανόηση της φύσης του παιδιού στην προ και εφηβική ηλικία, ένας οδηγός για την ανάπτυξη υγιών παραγωγικών συμπεριφορών»

Κοινοποίηση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) και το ΚΕΔΔΥ Ευρυτανίας διοργανώνουν ομιλία-διάλεξη με θέμα: «Κατανόηση της φύσης του παιδιού στην προ και εφηβική ηλικία, ένας οδηγός για την ανάπτυξη υγιών παραγωγικών συμπεριφορών» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χρήστο Βονδικάκη, διδάκτορα του Μεταπτυχιακού τμήματος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Management. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 19:00. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ