“ Ώρα της Γης”

Κοινοποίηση

Στα πλαίσια της δράσης “ Ώρα της Γης” που είναι μια συμβολική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος προς την παγκόσμια κοινότητα, η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση WWF καλεί όλους μας να σβήσουμε τα φώτα για μια μόνο ώρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Για τον λόγο αυτό το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 20:30 έως τις 21:30 συσκοτίζουμε το παλιό Δημαρχείο στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, ανταποκρινόμενοι και στηρίζοντας τη δράση. Προστατεύουμε το περιβάλλον μας μιας και κατατασσόμαστε στις πέντε καθαρότερες περιοχές παγκοσμίως και θέλοντας να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές όσο το δυνατόν καθαρότερο μπορούμε.

Παροτρύνουμε όλους τους δημότες μας να στηρίξουν και να υιοθετήσουν τη δράση δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της Ώρας της Γης: http://www.wwf.gr/earthhour/.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ