Π.Ε.Δ ΚΕΔΕ

Κοινοποίηση

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας διοργάνωσε διευρυμένη Συνεδρίαση με θέμα τη Διοικητική Μεταρρύθμιση και τις επικείμενες αλλαγές του «Καλλικράτη» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Κάστρου Λαμίας, στη Λαμία. Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Πατούλης καθώς και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της Κ.Ε.Δ.Ε., τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των Γενικών Συνελεύσεων των Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, καθώς και οι Δήμαρχοι και τα Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων των δύο Περιφερειών. Την συνεδρίαση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης. Αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε  η Διοικητική Μεταρρύθμιση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις επικείμενες αλλαγές του «Καλλικράτη», στη βάση της πρότασης Σελίδα 2 από 3 αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Επιτροπής του Άρθρου 5 του Ν. 4368/2016 του Υπουργείου Εσωτερικών.Στη συγκεκριμένη συζήτηση η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δια των εκπροσώπων της, τονίζει ότι  δεν μπορεί να είναι απλός παρατηρητής, αλλά κύριος παράγοντας συνδιαμόρφωσης του νέου θεσμικού πλαισίου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ