Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Κοινοποίηση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων , ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε εκδήλωση για τα μέλη του ΚΑΠΗ  και τους φίλους τους . Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης , οι  Αντιδήμαρχοι κ. Γκαρίλα και κ. Κουτρομάνος , ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάππας , η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Ζαλοκώστα, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καλαντζή και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων ΑΜΕΑ κ. Κριπάση.   Στην εκδήλωση συμμετείχαν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανεμώνη και ο Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων ΑΜΕΑ που πρόσφεραν στους ηλικιωμένους αναμνηστικά δώρα . Ακολούθησε ομιλία από την διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Ευαγγελία Τάσιου με θέμα «Διατροφή και Τρίτη ηλικία» .

 

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι για όλους μας φωτεινό παράδειγμα και πολύτιμο στήριγμα μας. Αξίζουν την αγάπη μας και το σεβασμό μας. Στο Δήμο Καρπενησίου  μέσα από τις Κοινωνικές μας Δομές βρισκόμαστε δίπλα τους 365 ημέρες το χρόνο , με προγράμματα φροντίδας και δημιουργικές δράσεις, που στόχο να έχουν την υγεία και την ευεξία τους, την ψυχαγωγία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ