Πάμε Καρπενήσι, στην Ομόνοια

Κοινοποίηση

Η Κι.Πο.Κ.Α. (Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας) στα πλαίσια των ενεργειών και δράσεων της για την αναζωογόνηση και αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας πρόκειται να οργανώσει την Εβδομάδα της Ευρυτανίας που προγραμματίζεται για την τρίτη ή τέταρτη  εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Μία εβδομάδα αφιερωμένη στο Καρπενήσι και την Ευρυτανία με σκοπό να προβάλει τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και την αύξηση του Εσωτερικού Τουρισμού.

Η όλη προσπάθεια τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και την στηρίζουν ακόμα ο Δήμος Αθηναίων, οι θεσμικοί φορείς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας.

Με το σύνθημα «Πάμε Καρπενήσι, στην Ομόνοια» κατά την εβδομάδα που θα διαρκέσει η εκδήλωση πρόκειται να διοργανωθεί και μια βραδιά με χορευτικούς συλλόγους, όπου θα παρευρεθούν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, Βουλευτές, επίσημοι φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην δράση προβολής του Δήμου μέχρι την Τετάρτη  29 Ιουνίου, τονίζοντας ότι έχουν την δυνατότητα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί στην πλατεία Ομονοίας. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2237080036 (Επιμελητήριο Ευρυτανίας), 2237350043 (Δημαρχείο).

Ο Δήμος Καρπενησίου συνεχίζει τις συντονισμένες κινήσεις προβολής και προώθησης του τουρισμού μέσα από δράσεις εξωστρέφειας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ