Πάολα – «Καταστροφή» Νέα μεγάλη επιτυχία!

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η Πάολα, η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, προκαλεί… «Καταστροφή», με τη νέα της μεγάλη επιτυχία!

Από την πρώτη στιγμή, το «Καταστροφή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ, παράλληλα, το official audio release «σκαρφάλωσε» στις τάσεις του YouTube, όπου πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views.

Κάνοντας τη διαφορά με τον ανατρεπτικό ρυθμό του και την ξεχωριστή ερμηνεία της Πάολα, το «Καταστροφή», σε μουσική Γιώργου Νάτσιου και στίχους του ίδιου και του Βασίλη Γιαννόπουλου, μπήκε αμέσως στη λίστα με τα smash hits που μας έχει χαρίσει η σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια.

Παράλληλα, το «Καταστροφή» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Πάολα ξεσηκώνει το κοινό στις sold out εμφανίσεις της στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη.

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

(ΦΩΤΟ)Εισροή υδάτων σε υπόγειο εργοστασίου ξυλείας,Πυρκαγιά και πτώση δέντρου εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης

Λόγω της μεσημεριανής σφοδρής βροχόπτωσης η οποία κράτησε περίπου 1 ώρα, προκλήθηκαν 3 συμβάντα τα οποία άμεσα αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου.Πτώση δέντρου σε οδόστρωμα

Read More »

Απο 6/7 έως 10/7 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο 68ο χλμ της Εθνικής Οδού 38 Λαμίας – Καρπενησίου

Απο την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διέυθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι: λόγω εκτέλεσης εργασιών, για το χρονικό διάστημα από 06.07.2020 έως 10.07.2020 και ώρες 07:30 έως 

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ