Πάολα – «Καταστροφή» Νέα μεγάλη επιτυχία!

Κοινοποίηση

Η Πάολα, η πιο σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, προκαλεί… «Καταστροφή», με τη νέα της μεγάλη επιτυχία!

Από την πρώτη στιγμή, το «Καταστροφή», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ, παράλληλα, το official audio release «σκαρφάλωσε» στις τάσεις του YouTube, όπου πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views.

Κάνοντας τη διαφορά με τον ανατρεπτικό ρυθμό του και την ξεχωριστή ερμηνεία της Πάολα, το «Καταστροφή», σε μουσική Γιώργου Νάτσιου και στίχους του ίδιου και του Βασίλη Γιαννόπουλου, μπήκε αμέσως στη λίστα με τα smash hits που μας έχει χαρίσει η σημαντική λαϊκή ερμηνεύτρια.

Παράλληλα, το «Καταστροφή» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία η Πάολα ξεσηκώνει το κοινό στις sold out εμφανίσεις της στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ