Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Καρπενησίου και Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και φιλοξενούν το Final Four του Πόλο

Κοινοποίηση

Η κορυφαία διοργάνωση υγρού στίβου στην Ελλάδα, το FinalFourτου πόλο ανδρών,  φιλοξενείται για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, μαζί με τον  Δήμο Καρπενησίου και τον Κολυμβητικό Όμιλο Καρπενησίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας διοργανώνουν τους αγώνες του FinalFourυδατοσφαίρισης στην πόλη του Καρπενησίου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή στις 18:00 και στις 20:00 και ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00.

 

Μέσα από τη συνεργασία του πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης αποδεικνύεται ότι οι κοινωνίες μπορούν να διεκδικήσουν, να πετύχουν, να αναπτυχθούν. Μία ομάδα, Περιφέρεια και Δήμος συνεχίζουν να συνεργάζονται με δραστήριους συλλόγους και φορείς του τόπου μας, όπως είναι εν προκειμένω ο Κολυμβητικός Όμιλος Καρπενησίου, προκειμένου όλοι μαζί, από κοινού να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ