Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Κοινοποίηση

Στην 6η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου στη Λαμία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, όπου αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων: Η διοργάνωση συνεδρίου Πολιτισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού από την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στους Δελφούς, στα πλαίσια ανάδειξης της Στερεάς Ελλάδας καθώς και η συμμετοχή της ΠΕΔ στην υλοποίηση δράσεων για την ενημέρωση των δήμων σχετικά με τις νέες τεχνολογίες, καλές πρακτικές και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Επίσης συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα των συμβασιούχων που απασχολούνται στους Δήμους με τα 8μηνα προγράμματα και τις παραστάσεις αυτών και συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύσει που να προστατεύει τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους Δήμους. Τέλος, κρίθηκε απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζομένους, όπως εξίσου απαραίτητη κρίθηκε και η κατοχύρωση των Δήμων, ούτως ώστε να προσχωρήσουν νόμιμα στην πληρωμή τους.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ