Πολιτιστικό Ταξίδι με την έκθεση «Γωνιά Τέχνης»

Κοινοποίηση

Πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες έγινε το Μουσείο της Παλαιάς Βίνιανης τον μήνα Αύγουστο, με αφορμή την έκθεση «Γωνιά Τέχνης» που φιλοξένησε καλλιτεχνικές δημιουργίες και φωτογραφίες από τους επαγγελματίες ζωγράφους – εικονογράφους, αλλά και ξυλόγλυπτες δημιουργίες, κοσμήματα και χρηστικά αντικείμενα.

Αρκετοί Ευρυτάνες, αλλά και κάτοικοι των γύρω περιοχών, με κίνητρο της έκθεση, βρέθηκαν στην Βίνιανη και επισκέφτηκαν τον τόπο τους τ’ Άγραφα.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του ΔΣ Αγράφων, όλους όσους επισκέφθηκαν την έκθεση αλλά και όλους εκείνους που με τα έργα και τις δημιουργίες τους εμπλούτισαν την έκθεση: Φωτεινή Δεδούση, Σίσσυ Κυλερτζή, Πάτυ Καλιαντά, Ελένη και Ζωή Κελέση, Νίκο Ανδρεάκη, Γιώργο και Κωνσταντίνα Καψάλη και Μαρία Αντωνοπούλου.

Τέλος, ο κ. Μπαμπαλής  ευχαριστεί ιδιαιτέρως την εθελόντρια κ. Βούλα Σούκη που οργάνωσε και επιμελήθηκε την έκθεση.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ