Πολιτιστικός Αύγουστος 2017

Κοινοποίηση

 

Με γέλια, χαρούμενες φωνές και ευτυχισμένα πρόσωπα γέμισαν αυτές τις μέρες οι πλατείες των χωριών που παρουσιάστηκαν οι θεατρικές παραστάσεις και το θέατρο σκιών, στα πλαίσια του πολιτιστικού Αυγούστου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγράφων.

Έξι θεατρικές παραστάσεις με τίτλο «Του χωριού το Κοινοβούλιο» από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάστηκαν στα χωριά Ραπτόπουλο, Γρανίτσα, Βαλαώρα, Φραγκίστα, Κερασοχώρι και Άγραφα, σκορπώντας γέλιο σε όσους την παρακολούθησαν. 

Το θέατρο σκιών «Ο Άγιος Γεώργιος» παρουσίασε μέχρι σήμερα τέσσερις παραστάσεις με θέμα «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος» στα χωριά Κέδρα, Βούλπη, Δάφνη και Τροβάτο, ενώ την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 η παράσταση θα δοθεί στην Ανατολική Φραγκίστα στις 9.00 μ.μ.

Τόσο η θεατρική παράσταση όσο και το θέατρο σκιών άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν, ενώ ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Δημήτρης Ρήτα και την ομάδα του και στον κ. Δημήτρη Καραμαγκιόλα αντίστοιχα για την άριστη συνεργασία που είχαν.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ