Πρόγραμμα ανακύκλωσης σχολικών βιβλίων

Κοινοποίηση

 

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.  και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων ( ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, φορέα του Υπουργείου Παιδείας συμμετέχει στο Πρόγραμμα « Το χαρτί του Μέλλοντος μας – Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία».

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε πέρσι πιλοτικά με τη συλλογή από 114 σχολεία, περίπου 30 τόνων χαρτιού, το οποίο πωλήθηκε προς ανακύκλωση και τα έσοδα επιστράφηκαν ανταποδοτικά στα σχολεία ως χαρτί φωτοτυπικού για τις ανάγκες λειτουργίας τους.

Φέτος συμμετέχουν 700 σχολεία και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα χαρτιού.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει με 263 σχολεία από 21 Δήμους, μεταξύ αυτών και τα 11 σχολεία του Δήμου Καρπενησίου.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί μεταξύ 12 και 23 Ιουνίου 2017 με τη λήξη της σχολικής χρονιάς σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ