Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ.Προστασίας του Πολίτη για το άσυλο με ευρεία πλειοψηφία(ΝΔ και ΚΙΝΑΛ) ΔΕΙΤΕ (BINTEO) με την Ομιλία του Βουλευτή Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

<<Δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνουν μέρος του προβλήματος για χάρη δύο ή τριών φαλιρισμένων επιχειρηματιών. Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μου και των φορέων της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Ευρυτανίας, είναι αντίθετη σε κάθε μορφής εποίκιση με παράνομους μετανάστες του τόπου μας, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν δεχόμαστε μαθήματα ευαισθησίας και δημοκρατίας από κανέναν, ιδιότητες που έχουμε αποδείξει ποικιλοτρόπως στην ιστορική μας διαδρομή.>> Δείτε όλη την ομιλία του κ. Κοντογεώργου στη Βουλή, η οποία αφορά το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το άσυλο”Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις”.

To νομοσχέδιο ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία (ΝΔ και ΚΙΝΑΛ) . Καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25. «H Ελλάδα αποκτά, επιτέλους, ένα σαφές, δομημένο και λειτουργικό Σύστημα Ασύλου» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ