Ράλι Ακρόπολης-Δήλωση Επιμελητηρίου Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Τη διεξαγωγή του «Ράλι Ακρόπολις» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με κέντρο αγώνα στη Λαμία, ανακοίνωσε σήμερα (16/4) ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, η έναρξη θα πραγματοποιηθεί -ως είθισται- στην πόλη των Αθηνών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ενώ τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ειδική διαδρομή στην περιοχή του Λουτρακίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του WRC και θα στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον όλων των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με βάση το «servicepark» που θα εγκατασταθεί στο χώρο της «Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» και με τις μοναδικές ειδικές διαδρομές της Φθιώτιδας, της Φωκίδας, της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας.

Το Επιμελητήριο Ευρυτανίας θέλει να συγχαρεί όλους τους φορείς της περιφέρειας για την γρήγορη και συντονισμένη προσπάθεια που έγινε ώστε το ράλι “ACROPOLIS” να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού για τις ενέργειες που κατέβαλε προκειμένου το ράλι να επιστρέψει στη χώρα μας.  Τέλος καλούμε τους συναδέλφους της Στερεάς Ελλάδος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να γίνουν άξιοι πρεσβευτές της ρουμελιώτικης φιλοξενίας.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

«ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2021» από το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, γιορτάζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ευρυτανία από το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού της Ευρυτανίας και την Π.Ε. Ευρυτανίας με δράσεις για

Read More »

(ΦΩΤΟ)Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου συνέλαβαν γυναίκα οδηγό ταξί που μετέφερε παράνομα 4 αλλοδαπούς

Συνελήφθη, χθες (08-05-2021) αργά το βράδυ, σε ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, μία ημεδαπή, διότι εντοπίστηκε να

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ