Σε επόμενη μέρα περνάει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Σε επόμενη μέρα περνάει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ.Άρης Τασιός και συνέχισε: Μετά απ δυο άγονους διαγωνισμούς, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την εύρεση αναδόχου εταιρίας για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου. Ανάδοχος είναι η εταιρία Velouchi4mount, αποτελούμενη από νέα παιδιά και καταξιωμένους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στο τόπο μας. Από την στιγμή που αφέθηκε το μίσθιο από τον προηγούμενο μισθωτή, δεν χάθηκε ούτε μια μέρα, αφενός για την εύρεση νέου μισθωτή και αφετέρου για την προετοιμασία του Χιονοδρομικού Κέντρου για την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο. Για τις διαδικασίες αυτές, θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Φθιωτική Αναπτυξιακή που έτρεξαν τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την εύρεση αναδόχου, και αφετέρου τους συνεργάτες μου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου που όλη αυτή την περίοδο δεν φείδονται χρόνου και εργατικότητας για την προετοιμασία του Κέντρου ενόψει Χριστουγέννων και επερχόμενης Χιονοδρομικής Περιόδου.
Καλώ όλους μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Η Περιφέρεια ήταν, είναι και θα είναι ο στυλοβάτης του Χιονοδρομικού μας Κέντρου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ