Σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία οι Παναγιώτης Μπιτσαξής και Παναγιώτης Βλάχος

Κοινοποίηση

Στη Λαμία και στο Καρπενήσι θα βρεθούν το Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Οκτωβρίου αντίστοιχα, ο πρ. Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και μέλος της ΜΕΣΥΑ (Κεντρικής Επιτροπής) του Ποταμιού, Πάνος Μπιτσαξής και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και πρ. υποψήφιος βουλευτής, Παναγιώτης Βλάχος.

 

Στη Λαμία, το Σάββατο 21.10 θα συναντηθούν με στελέχη του Κινήματος και πολίτες του προοδευτικού χώρου, ενώ θα δώσουν συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (ΕΝΑ TV, STAR Κεντρικής Ελλάδος κ.α).

 

Στο Καρπενήσι θα μιλήσουν σε ανοιχτή συγκέντρωση την Κυριακή 22.10.2017 στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 1 στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απευθυνόμενοι σε μέλη του Ποταμιού, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και φίλους του προοδευτικού χώρου. Την ίδια μέρα θα συναντηθούν με το δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, ενώ θα μιλήσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της προοδευτικής παράταξης, θα συζητήσουν με τους υπεύθυνους των Νομαρχιακών Επιτροπών Εμπιστοσύνης σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ