Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η περιοχή της Κύμης

Κοινοποίηση

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη τέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, σε συνεργασία με κλιμάκια του στρατού, παρεμβαίνουν άμεσα, όπου χρειάζεται, για την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

 

Τα προβλήματα στην περιοχή εντοπίζονται στο τμήμα Μετόχι-Κύμη, στους ορεινούς όγκους Κύμης και Κονιστρών καθώς και σε τμήμα της οδού Αυλωνάρι-Οκτωνιά. Στα τμήματα αυτά επιχειρούν μηχανήματα από χθες, και παρά τη συνεχή χιονοθύελλα, οι δρόμοι σταδιακά διανοίγονται.

 

Διευκρινίζεται ότι έως αυτή την ώρα, οι υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες της Στερεάς Ελλάδας, Βοιωτία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα, δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Όλοι οι οδικοί άξονες της Περιφέρειας παραμένουν ανοιχτοί με εξαίρεση μικρές επαρχιακές οδούς.

 

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή, λόγω του ψύχους και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ συστήνεται στους οδηγούς να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι εφοδιασμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό.   

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

​Καρπενήσι: Σημαντική αύξηση εισακτέων και νέα Φοιτητική Εστία στο Τμήμα Δασολογίας – Κομβική η απόφαση της Σ. Ζαχαράκη

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εξελίξεις για το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Καρπενήσι, καθώς καταγράφεται θεαματική αύξηση στον αριθμό

Read More »

Χρηματοδότηση Δήμων της Στερεάς Ελλάδας για δράσεις παιδικής προστασίας

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση με τίτλο: «Ολοκληρωμένα σχέδια τοπικών δράσεων αντιμετώπισης της παιδικής φτώχειας», για την ένταξη τους στο πρόγραμμα «Στερεά

Read More »

Πανελλήνιες 2026: Το μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη μετά από την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής – “Ένας στόχος γίνεται πραγματικότητα, συγχαρητήρια σε όλες και όλους”

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων 2026, η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, συνεχάρη τους επιτυχόντες, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έναν

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ