Σε οδό οδοντιάτρου Κωνσταντίνου Γ. Λιάπη ονομάστηκε χωματόδρομος στην περιοχή Μύλων στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Σε οδό οδοντιάτρου Κωνσταντίνου Γ. Λιάπη ονομάστηκε χωματόδρομος στην περιοχή Μύλων στο Καρπενήσι,με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου που συνεδρίασε μετά το Πάσχα δια περιφοράς. Η περιοχή Μύλων τα τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο σχέδιο πόλεως που σημαίνει ότι μελλοντικά θα είναι οικοδομήσιμη.Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου με αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει έμπρακτα την ευγνωμοσύνη για την προσφορά και το έργο του αδικοχαμένου ιατρού και Δημοτικού συμβούλου Κων/νου Λιάπη.

Παρ’όλ’αυτά, η ενέργεια αυτή προκάλεσε εντύπωση στους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Καρπενησίου,καθώς όπως λένε η συγκεκριμένη ονοματοθεσία θα ήταν πιο σωστή να δοθεί σε μια πιο κατοικήσιμη περιοχή,ασφαλτοστρωμένη και προσβάσιμη.

Ο Κωνσταντίνος Λιάπης διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου επί σχεδόν 20 χρόνια. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλα τα θέματα που αφορούσαν τον τόπο.Πάντα ακούραστος,πάντα δραστήριος.Υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμονας, επιτυχημένος επιχειρηματίας, άψογος οικογενειάρχης.

               

Φωτό-βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ