Σε πλήρη έξαρση αυτή την περίοδο οι ιογενείς λοιμώξεις.Tι συνιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας

Κοινοποίηση

Σε πλήρη έξαρση βρίσκονται αυτή την περίοδο οι ιογενείς λοιμώξεις (SARS COV2, γρίπη, αναπνευστικός συγκυτιακός ιός- RSV) στη περιοχή μας. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας συνιστά να λαμβάνονται όλα τα ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Καθώς η εμβολιαστική κάλυψη για τη νόσο Covid19 και τη γρίπη παραμένει χαμηλή, επιβεβλημένη είναι η χρήση μάσκας στις υγειονομικές μονάδες και στις δομές ευάλωτων ομάδων. Ταυτόχρονα, η υγιεινή των χεριών, ο συχνός αερισμός των κλειστών χώρων, ο περιορισμός στενών επαφών, η πραγματοποίηση διαγνωστικών ελέγχων καθώς και η συνεχής χρήση μάσκας, ειδικά σε χώρους με συνωστισμό, παραμένουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης των ιογενών αναπνευστικών ιών.

Οι ιατροί τόσο του Ε.Σ.Υ. όσο και του ιδιωτικού τομέα βρίσκονται σε εγρήγορση και θα πρέπει να αναζητείται η συνδρομή τους για την πρόληψη τυχόν επιπλοκών, ειδικά σε ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΛΚΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ                                                                                        ΠΑΝΑΓΗ ΜΑΡΙΑ

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

N.T ΑΔΕΔΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ || Απεργιακή συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών

Εκατοντάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν χθες, 28 Φλεβάρη, μέρα απεργίας, την πλατεία και τους δρόμους του Καρπενησίου ζητώντας δικαίωση των 57 αδικοχαμένων των Τεμπών, απαιτώντας να μη

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ