Σε ζωντανή σύνδεση στους 97,5 fm και ώρα 18.00 η 3η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου

Κοινοποίηση

Σε ζωντανή σύνδεση στους 97,5 fm και ώρα 18.00 η 3η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/2018.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Ν. Τσιαμπούλα -κτίριο ΚΑΠΗ 3ος όροφος) και με τηλεδιάσκεψη (μέσω της εφαρμογής Zoom), για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α΄/11-3-2020) τις υπ’ αριθμ. 426/77233/1311-2020, 643/69472/24-9-2021 και τις πρόσφατες εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Παρουσίαση έργου παροχής υπηρεσίας συμβούλου για ενεργειακή αναβάθμιση –αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων με εξοικονόμηση ενέργειας και λήψη απόφασης (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

2. Περί γνωμοδότησης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Α’ βαθμού Ν.Ευρυτανίας επί της υπ’ αριθμ. 92/2021 απόφαση Δ.Σ. (Τροποποίηση ΟΕΥ) (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

3. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος – Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2022 (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

4. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δ’ τριμήνου του έτους 2021 (εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής- εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Κεραμάρης Δημήτριος)

5. Παραχώρηση κατά χρήση του κτιρίου του ΟΑΕΔ που στεγάζεται το νέο δημαρχείο Καρπενησίου (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

6. Δωρεάν παραχώρηση δημοσίου ακινήτου στον Δήμο Καρπενησίου, σύμφωνα με το άρθρο 200 του Ν. 3463/2006 (εισηγητής ο δήμαρχος κ.Σουλιώτης Νικόλαος)

7. Επιχορήγηση συλλόγου «ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΦΟΥΤΣΑΛ» (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Σβερώνης Ιωάννης)

8. Συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου για την Μουσικοθεατρική παράστασης αφιερωμένη στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

9. Συνδιοργάνωση 12ου Εντατικού Σεμιναρίου «Ιατρικής Βουνού» με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Ιατρική Σχολή (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

10. Συνδιοργάνωση Ομιλίας – Ενημέρωσης με θέμα το δρώμενο των Αποκρεών «Πανάρατος» με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

11. Συνδιοργάνωση Διαδραστικών Ευαισθητοποίησης μαθητών, Παρεμβάσεων εκπαιδευτικών Πρόληψης και γονέων και – κηδεμόνων(εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

12. Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (εισηγήτρια η αντιδήμαρχος κ. Ζαλοκώστα Σοφία)

13. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Καρπενησίου στο δίκτυο Υγειών Πόλεων (εισηγήτρια η Πρόεδρος κ. Γκαρίλα Γεωργία)

14. Εξέταση αιτήματος για υδροδότηση ακινήτου στην Κοινότητα Μουζίλου (εισηγητής ο αντιδήμαρχος κ.Χαλκιά Παντελή).

Η πρόεδρος Δ.Σ

Γεωργία Γκαρίλα

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ