ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Κοινοποίηση

     Για μια ακόμη χρονιά ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου  έχει τη χαρά να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στα παιδιά που παίζουν σκάκι, αλλά και σε εκείνα που θέλουν να το γνωρίσουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να συμμετέχουν με συνέπεια και επιμέλεια στα τμήματα που ο Όμιλος προτίθεται να λειτουργήσει  :

 1ο τμήμα : « Παίζοντας σκάκι », για όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν το σκάκι, τους κανόνες και τα μικρά του μυστικά, είτε προσεγγίζοντάς το για πρώτη φορά, είτε με τη διάθεση της παιγνιώδους ενασχόλησης. Κάθε Δευτέρα 6-7 μ.μ. Την επιμέλεια των σκακιστικών προσεγγίσεων θα έχει η κα Βασιλική Λάππα.

2ο τμήμα: « Μαθήματα σκακιού », για όσα παιδιά γνωρίζουν ήδη καλά τους κανόνες του παιχνιδιού και θέλουν να ανακαλύψουν τεχνικές, στρατηγικές και  τις δικές τους δυνατότητες ως σκακιστές!! Κάθε Δευτέρα 7-8 μ.μ. Την επιμέλεια των προπονητικών μαθημάτων θα έχει ο κύριος Στέφανος Κουζώφ.

  Σημειώνουμε ότι, όπως κάθε χρόνο, τα μαθήματα είναι δωρεάν και προσφέρονται σε εθελοντική βάση από τα μέλη του Ομίλου. Φιλοξενούνται δε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. των Ευρυτάνων Αγίων. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν το τμήμα παρακολούθησης έως και τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 (στο τηλέφωνο 6908456917 τις απογευματινές ώρες), προκειμένου να οργανωθούν φροντισμένα τμήματα, που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων μας.

 

 

                                                                      Καρπενήσι, 9-10-2017

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ