Σουηδοί Δημοσιογράφοι του Εκδοτικού Οίκου Lifestyle Publishing στο Καρπενήσι

Κοινοποίηση

Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Καρπενησίου τους Σουηδούς Δημοσιογράφους του Εκδοτικού Οίκου Lifestyle Publishing, την κ. Kristina Froling- Editor in Chief και τον κ. Lars Ottoson- Photographer, στα πλαίσια επίσκεψής τους και πρώτης γνωριμίας τους με τον τόπο μας. Οι Δημοσιογράφοι συνοδεύονταν από τον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και Βαλτικής στη Σουηδία κ. Μούρμα Παύλο και τον Προϊστάμενο του ΕΟΤ Στερεάς Ελλάδας κ. Μάμαλη Πάνο.

Συνομίλησαν και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις με τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Καρπενησίου κ. Παναγιώτη Κατσούδα, ενώ στη συνέχεια θα ξεναγηθούν και θα συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες προκειμένου να  γνωρίσουν την περιοχή μας από την κ. Σοφία Φλέγκα, μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δ. Καρπενησίου και γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ευρυτανίας.

Οι Δημοσιογράφοι θα αρθρογραφήσουν σε περιοδικά του Εκδοτικού Οίκου προκειμένου να προβληθεί άμεσα η περιοχή μας στις Σκανδιναβικές χώρες στις οποίες απευθύνονται τα περιοδικά τους.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ