Στη μνήμη Μιχάλη Σταφυλά…..

Κοινοποίηση

Σήμερα 22.5.2018, έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος και σύγχρονος πνευματικός άνθρωπος, εφάμιλλος των άλλων συγχωριανών μας Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανου Γρανίτσα. Ο Μιχάλης Σταφυλάς. Ο άνθρωπος που αγάπησε την Ευρυτανία και προ παντός το χωριό του και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το δίκαιο και το σωστό. Με το πλούσιο και σπάνιο πνευματικό του έργο γαλουχήθηκαν γενιές  και γενιές και αποτέλεσε αφορμή για μια ελληνική και παγκόσμια αναγνώριση. Τα γραφτά του απλά και κατανοητά, άγγιζαν τις καρδιές και τις ψυχές όλων ανεξαιρέτως των ελλήνων και όχι μόνο.

Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών την οποία αγαπούσε και στήριζε με όλες του τις δυνάμεις, θεωρεί ύψιστη υποχρέωσή της να δημιουργήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρανίτσας ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τμήμα που να φέρει το όνομά του και στο οποίο να προβάλλονται όλα τα βιβλία του.

Καλό ταξίδι Μιχάλη μας και σε ευχαριστούμε για τα τόσα πολλά που μας έχεις προσφέρει. Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα με δέος και σεβασμό.

Για το Δ. Σ. της Αδελφότητας Γρανιτσιωτών.

                     Ο  Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

             Αλέξης Καρδαμπίκης                        Πένη  Καρυώτη

 

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ