Στο Καρπενήσι με κλιμάκιο της ΝΔ ο Χρ. Σταϊκούρας σήμερα Μ.Τρίτη 23/4

Κοινοποίηση

Σειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Καρπενήσι ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας,συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο και τον υποψήφιο Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κλεομένη Λάππα.

Αρχικά συναντήθηκε με μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία της στο Καρπενήσι και στη συνέχεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό.

Ακολούθως, πραγματοποίησε επισκέψεις σε φορείς της Υγείας ,στην διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου και στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων (Γηροκομείο). Το πρόγραμμα του ολοκληρώθηκε με επαφές του κου Χρήστου Σταϊκούρα, στο Δημαρχείο Καρπενησίου  όπου ο Δήμαρχος κ.Νίκος Σουλιώτης του ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής  με έμφαση τη γήρανση του πληθυσμού, την ανεργία των νέων και την ανάγκη για θέσπιση κινήτρων με χρηματοδοτικά εργαλεία, θέματα τα οποία άπτονται και της αρμοδιότητάς του ως Τομεάρχη Οικονομικών. Ο κ. Σταϊκούρας από την πλευρά του δεσμεύτηκε  ότι είναι δίπλα στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

φωτό-βίντεο Παναγιώτης Καραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ