Στο Καρπενήσι με κλιμάκιο της ΝΔ ο Χρ. Σταϊκούρας σήμερα Μ.Τρίτη 23/4

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Σειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Καρπενήσι ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας,συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κώστα Κοντογεώργο και τον υποψήφιο Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κλεομένη Λάππα.

Αρχικά συναντήθηκε με μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία της στο Καρπενήσι και στη συνέχεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό.

Ακολούθως, πραγματοποίησε επισκέψεις σε φορείς της Υγείας ,στην διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου και στο Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων (Γηροκομείο). Το πρόγραμμα του ολοκληρώθηκε με επαφές του κου Χρήστου Σταϊκούρα, στο Δημαρχείο Καρπενησίου  όπου ο Δήμαρχος κ.Νίκος Σουλιώτης του ανέφερε τα προβλήματα της περιοχής  με έμφαση τη γήρανση του πληθυσμού, την ανεργία των νέων και την ανάγκη για θέσπιση κινήτρων με χρηματοδοτικά εργαλεία, θέματα τα οποία άπτονται και της αρμοδιότητάς του ως Τομεάρχη Οικονομικών. Ο κ. Σταϊκούρας από την πλευρά του δεσμεύτηκε  ότι είναι δίπλα στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

φωτό-βίντεο Παναγιώτης Καραγιάννης

 

 

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ|| Σπυριδούλα Παπαδοπούλου(πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου) -Θοδωρής Χονδρός(πρόεδρος ένωσης ξενοδόχων

Καλεσμένοι στην Έλενα Κανέλλου και στην εκπομπή ¨Καλημέρα Ευρυτανία¨ ήταν σήμερα Τρίτη 2/6/20 η πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου κα Παπαδοπούλου και ο πρόεδρος της

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ