Στο Καρπενήσι ο Αμερικανός Πρέσβης κ.Geoffrey Pyatt !

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

O Aμερικανός πρέσβης κ.Τζέφρυ Πάιατ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι στον Περιφερειάρχη κ.Κώστα Μπακογιάννη . Ο κ.Πάιατ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η χώρα του δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ξεχωριστά αγροτικά προιόντα δηλώντας πως είναι λάτρης του ελληνικού φαγητού.

Το μεσημέρι αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου είχε την ευκαιρία να κάνει Σκι στις μοναδικές πλαγιές του  χιονοδρομικού κέντρου Βελουχίου ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου με τον Δήμαρχο κ.Σουλιώτη,τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Άρη Τασιό και εκπροσώπους τοπικών φορέων από το  Επιμελητήριο Ευρυτανίας και Εμπορικό Σύλλογο. Είχε την δυνατότητα δε,να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη κκ Γεώργιο καθώς και να μιλήσει με επιτυχημένους επιχειρηματίες στον τομέα της αγροτικής διατροφής στους οποίους δίνει προτεραιότητα για συνεργασία με την Ελλάδα. Τέλος ο κ.Πάιατ συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη ,τον Δήμαρχο και την γγ του Δήμου κα Χορμόβα, επισκέφτηκε το πρώτο Μουσείο Βουνού της Ελλάδας στο Καρπενήσι.

 

φωτό & βίντεο:Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στο Καρπενήσι ο Α.Γκλέτσος για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Ευρυτανία (Φωτό)

Το πρόγραμμα του συνδυασμού “Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση” και τους υποψηφίους του στην ομάδα της Ευρυτανίας ,παρουσίασε χθες Τρίτη 21/5  στο συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου  ο υποψήφιος

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ