(ΦΩΤΟ)Στο Καρπενήσι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας για την επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού όλων των πολιτών του Νομού

Κοινοποίηση

Το Καρπενήσι επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας. Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και τους κοινωνικούς φορείς του τόπου και ο συντονισμός των ενεργειών, για την διεύρυνση και επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού όλων των πολιτών του Νομού κατά του covid-19. (..Σύντομα Βίντεο)

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Καρπενησίου:

Γκρεμίζουμε τα τείχη της άρνησης και της αμφισβήτησης και υψώνουμε τοίχος προστασίας και ελπίδας βάζοντας όλοι το χέρι μας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για την επίσκεψη του στο Δήμο μας. Συντασσόμαστε όλοι στη κοινή προσπάθεια για την επιτυχία του προγράμματος «Επιχείρηση Ελευθερία».

Αξιοποιήσαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Υπουργό για τα θέματα της αυτοδιοίκησης και για τα προβλήματα που αφορούν τον δήμο μας. Ο Υπουργός ήταν θετικός στις απαντήσεις του σε ότι αφορά την περιοχή μας και είμαστε βέβαιοι ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουμε λύσεις και απτά αποτελέσματα στα αιτήματα που υποβλήθηκαν. Δεσμεύτηκε για την αύξηση των ΚΑΠ μέσα στο 2022, για την ένταξη όλων των προτάσεων που υποβάλλαμε για χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και για την αντιμετώπιση στελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου μας.

Στη σύσκεψη τέθηκαν από τους φορείς της τοπικής κοινωνίας όλα τα θέματα της μετά covid εποχής και των δυνατοτήτων στήριξης των επιχειρήσεων.

Ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία της συνάντησης τον Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο και για την παρουσία και την συμμετοχή τους στη σύσκεψη, τον Δήμαρχο Αγράφων Αλέξη Καρδαμπίκη, την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας Νεκταρία Χαλκιά, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας Χρήστο Τσάμπρα, την Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ευρυτανίας Σοφία Φλέγκα, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Καρπενησίου Δήμο Χούπα, τους Αντιδημάρχους Γίαννη Σβερωνη, Παντελή Χαλκιά, Δημήτρη Κεραμάρη και την Πρόεδρο του ΔΣ Γεωργία Γκαρίλα.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό:Πάνος Καραγιάννης

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ