Στο Βερολίνο, το Παρίσι και τη Ρουμανία για τον Τουρισμό η Στερεά Ελλάδα

Κοινοποίηση

Ακόμη μία δέσμη δράσεων τουριστικής προβολής προχωρά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που συμμετέχει σε τρεις διεθνείς εκθέσεις στο Βερολίνο, το Παρίσι και την Ρουμανία.

 

Από σήμερα η αποστολή της Περιφέρειας, που αποτελείται από επιχειρηματίες του τουρισμού, λαμβάνει μέρος στην Διεθνή Έκθεση ITB, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Salon Destination Nature, στο Παρίσι.

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΤΤR 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι. Στο πλαίσιο της έκθεσης, δόθηκε η δυνατότητα στους επιχειρηματίες του τουρισμού να αποκτήσουν επαφή με εκπροσώπους διεθνών τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων και προβλήθηκαν τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Στερεάς Ελλάδας στο τηλεοπτικό εθνικό δίκτυο της Ρουμανίας. Παράλληλα, στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησαν επαφές , με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, με εκπροσώπους του Ρουμανικού Κοινοβουλίου, την Ελληνορουμανική Ένωση και δημοσιογράφους.

Με αφορμή την συμμετοχή της Περιφέρειας στις τρεις εκθέσεις, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, αναφέρθηκε στην στρατηγική της συμμετοχής σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

 

 

«Η επιμονή μας να είμαστε παντού και να προβάλλουμε το τουριστικό μας προϊόν σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, αλλά και σε κάθε ευκαιρία που δημιουργούμε, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι στρατηγική που χάραξε νέο δρόμο στην Στερεά Ελλάδα. Η εικόνα της Στερεάς Ελλάδας στο εξωτερικό έχει αλλάξει, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη προηγούμενων χρόνων. Το διαπιστώνω μιλώντας με όλους τους ξένους δημοσιογράφους, με όλους τους εκπροσώπους ξένων τουριστικών φορέων. Δεν εφησυχάζουμε, αντιθέτως. Μαζί με τους επιχειρηματίες μας, μαζί με τους παραγωγούς μας, σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα και δείχνουμε σε όλο τον κόσμο τη δύναμη που διαθέτουμε σε υποδομές και υπηρεσίες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης και δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να αποτελεί εργαλείο για κάθε πρωτοβουλία που αναβαθμίζει την Στερεά Ελλάδα στην παγκόσμια τουριστική αγορά.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ