Στοχοθεσία και Αξιολόγηση

Κοινοποίηση

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι , την Δευτέρα 20 Μαρτίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σεμινάριο με τίτλο Στοχοθεσία και Αξιολόγηση, με εισηγητή τον Γενικό Δ/ντη του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης Δρ. Νίκο Μιχαλόπουλο. Το σεμινάριο έγινε με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέας κ. Γιάννας Χορμόβα και του Δήμου Καρπενησίου, η οποία είχε και τον συντονισμό αυτού. Το σεμινάριο είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν Προιστάμενοι Διευθύνσεων και Τμημάτων καθώς και Αιρετοί του Δήμου Καρπενησίου , ενώ παραβρέθηκαν και στελέχη της Αντιπεριφέρειας , της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Δήμου Αγράφων. Ο κ. Μιχαλόπουλος τόνισε την σημαντικότητα της στοχοθεσίας στην εργασία και στην παραγωγή έργου των υπαλλήλων , ενώ ανέφερε ότι μόνο με συντονισμό και συνεργασία μεταξύ υπαλλήλων και αιρετών επιτυγχάνονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στόχος είναι η κοινή γλώσσα ενώ κύρια συνιστώσα στην προσπάθεια αυτή που γίνεται είναι να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες , να εξυπηρετούνται με βάση συγκεκριμένα επιδιωκόμενα αποτελέσματα τα οποία είναι πάντοτε μετρήσιμα , ώστε και οι πολίτες να κατανοούν καλύτερα τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες έχουν ως αποστολή τους την εξυπηρέτηση των δημοτών. Η Γενική Γραμματέας κ. Χορμόβα κλείνοντας το σεμινάριο επισήμανε ότι το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου , πρέπει να εργάζεται με γνώμονα την βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι δημοτικές υπηρεσίες δεν είναι αυτοσκοπός αλλά υφίστανται μόνο όσο εξυπηρετούν τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε κανείς μας και καμία στιγμή την αναγκαιότητα για διαφάνεια στις πράξεις μας .

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ