ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Κοινοποίηση

Με αφορμή την Ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα θερμά  μου συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας, τα οποία έδωσαν τον αγώνα τους και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν με την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Η επιτυχία σας μας δίνει χαρά και ελπίδα την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

 

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους επισημάνω ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες που θα συναντήσουν. Πάντα θα υπάρχουν διέξοδοι και εναλλακτικές επιλογές.

 

Θερμά συγχαρητήρια  θα ήθελα να εκφράσω επίσης και στους καθηγητές αλλά και στους γονείς για την σημαντική υποστήριξη που επέδειξαν εν μέσω μάλιστα των δύσκολων οικονομικά και κοινωνικά συνθηκών.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ