Σύλλογος Γυναικών

Κοινοποίηση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας στο Ξενοδοχείο AVARIS το περασμένο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν την πρόσβαση των φίλων και μέλων του Συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξε με το ζεστό της καλωσόρισμα η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πετροπούλου Ιουλία και στην συνέχεια τον λόγο πήραν, δίνοντας ο καθένας τις δικές του ευχές, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης Νίκος, η πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Ζαλοκώστα Σοφία και ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φακίτσας Βασίλειος. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου, οποίος ευχήθηκε με την σειρά του και ευλόγησε την πίτα. Στην συνέχεια ακολούθησε φαγητό και χορός με ζωντανή μουσική. 
 
Εκλογές
Ο  Σύλλογος Γυναικών την ημέρα της εκδήλωσης την πρωτοχρονιάτικης πίτας όρισε ημερομηνία πραγματοποίησης εκλογών την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 στο ΚΑΠΗ (έναντι παλιού ΚΤΕΛ) ώρα 4 – 8 μ.μ. Η παρουσία όλων των μελών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για όποιον επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα θα έχει την δυνατότητα να καλέσει στα τηλέφωνα της Εφορευτικής Επιτροπής έως την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.
τηλ. επικοινωνίας : Ντουφεκιά Χρυσούλα 6972162169 , Κουτσονίκα Μάρθα 6977949797 και στο αναπληρωματικό μέλος Μήτσιου Όλγα 6976327148

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ