Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου για τον αιφνίδιο χαμό του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Γεωργίου Σφήκα

Κοινοποίηση

«Φτωχότερη» είναι η οικογένεια του Δήμου Αγράφων από το Σάββατο το μεσημέρι, μετά τον άδικο και αιφνίδιο χαμό του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Γεωργίου Σφήκα.

Ένας σπουδαίος Αγραφιώτης, ένας ευγενικός και καλός πατριώτης που αγαπούσε τον τόπο του και ήθελε να τον υπηρετήσει και από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή, όταν ένας κορμός δέντρου του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ένας εξαιρετικός συνεργάτης με συνέπεια, ήθος, εντιμότητα και ευθύνη, με ατέλειωτη καλοσύνη και εργατικότητα, που αντιμετώπιζε τα πάντα με χαμόγελο και υπηρετούσε την τοπική κοινότητα του Αγίου Δημητρίου με όλες τις δυνάμεις του.

Ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων και ολόκληρη η δημοτική οικογένεια , εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του συμπατριώτη, συνεργάτη και φίλου Γεωργίου Σφήκα, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Γαλανέικα Λαμία, συνοικισμός Ευρυτάνων.

 

Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη καλό ταξίδι.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ