ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!Αρνητικό το 2ο τεστ της ηλικιωμένης απο τα Άγραφα,Αρνητικά και τα υπόλοιπα 15 των επαφών της

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Αρνητικό βγήκε το δεύτερο δείγμα της ηλικιωμένης που εστάλει χθές το βράδυ στο Νοσοκομείο Λάρισας.Όπως είχαμε αναφέρει απο την πρώτη στιγμή στο δικό μας ρεπορτάζ,το πρώτο δείγμα είχε διαγνωσθεί ως ασθενώς θετικό.

Αρνητικά επίσης βγήκαν και τα υπόλοιπα 15 δείγματα των επαφών της ηλικιωμένης που εστάλησαν σήμερα το πρωί μετά απο την ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ.

Η ηλικιωμένη παραμένει στην ειδική πτέρυγα covid του Νοσοκομείου Καρπενησίου για λόγους ασφαλείας και την Τρίτη 3/8 τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα θα γίνει νέα εξέταση του δείγματος.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Φωτό :Πάνος Καραγιάννης

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Απάντηση Σουλιώτη στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για κακοδιαχείριση της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και την επιβολή προστίμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σε απάντηση των κατηγοριών και των πανηγυρισμών της αντιπολίτευσης για κακοδιαχείριση της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και την επιβολή προστίμου, σας γνωστοποιούμε τα εξής: 1. Το

Read More »

Καλοκαιρινή, αιθέρια και εντυπωσιακή, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια εξαιρετική συναυλία στο κοινό του Καρπενησίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαιρινή, αιθέρια και εντυπωσιακή, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια εξαιρετική συναυλία στο κοινό του Καρπενησίου στα πλαίσια των καλοκαιρινών γιορτών Μουσείων Ευρυτανίας που διοργανώνει η

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ