Συναντήσεις Δημάρχου καρπενησίου με τους δημότες των χωριών

Κοινοποίηση

Συνέχισε τις συναντήσεις του στα χωριά με τους δημότες ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης όπου συζήτησε μαζί τους προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αντάλλαξαν απόψεις, δεσμεύτηκε για μεγαλύτερη συνεργασία και σκληρή δουλειά, ενώ τέλος συζήτησε με τους Προέδρους και τους κατοίκους πως μπορούν με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτουν να είναι πιο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι. Τα χωριά που επισκέφτηκε ο Δήμαρχος είναι: Μικρό Χωριό, Καλεσμένο, Χελιδόνα, Βύθισμα Ψιανών, Καστανιά, Πετράλωνα, Βράχα, Φουρνά, Χόχλια, Φιδάκια, Μηλιά, Αγία Βλαχέρνα, Καταβόθρα, Αρέντα, Σαρκίνη, Μυρίκη, Άμπλιανη, Στάβλοι, Κρίκελλο, Σκοπιά, Μεσοκώμη, Στένωμα, Παυλόπουλο, Παπαδιά, Δομιανοί, Αγία Παρασκευή και Αγία Τριάδα. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ