Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης με τους 4Ε

Κοινοποίηση

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης με τους 4Ε, τον Περιηγητικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο Ευρυτανίας « Το Πανταβρέχει»  στη Δομνίστα, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. κ. Π. Χαλκιά, Χ. Ντέκα, Ε. Κονιαβίτη και Τ. Κουτρομάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Α. Τασιού και των πρόεδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Δομνίστας κ. Ν. Καρέτσου και Στάβλων κ. Θ. Ζούκα. Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για το πνεύμα λειτουργίας και συνεργασίας  του συλλόγου και για τα μελλοντικά σχέδια δράσης  τους, δήλωσε την έμπρακτη συμπαράστασή του στην προσπάθεια τεσσάρων νέων Ευρυτάνων για την ανάπτυξη της περιοχής, στηρίζοντας την πρωτοβουλία ιδιωτών και την καινοτομία και δεσμεύτηκαν από κοινού για την επίτευξη στόχων και προσπάθειας. 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ