Συνάντηση Σουλιώτη με εκπροσώπους φορέων για τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πρόκειται να λάβει ο Δήμος.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους των φορέων, του Συλλόγου Ξενοδόχων Ευρυτανίας, του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Καρπενησίου, με θέμα τα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που πρόκειται να λάβει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους επιχειρηματίες και τους φορείς, να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους, ώστε να προχωρήσει στη λήψη όλων των απαραίτητων αποφάσεων.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Συνελήφθησαν οι δυο Ρομά που έκλεψαν 1.500€ απο οικία ηλικιωμένης στην περιοχή των Αγράφων.Αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα συνεργός τους. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ που αφαίρεσαν Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, εξιχνιάσθηκε άμεσα

Read More »

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αεροδιακομιδές με μικρά λειτουργικά ελικόπτερα που έχουν εύκολη πρόσβαση σε κάθε σχεδόν περιοχή, ζητά με επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας και το ΕΚΑΒ, ο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ