ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κοινοποίηση

Μια όμορφη μουσική βραδιά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής και της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης Θεσσαλονίκης που μας ταξίδεψαν με τις υπέροχες μελωδίες που μας χάρισαν! Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος και η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Γκαρίλα. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πατήρ Ευάγγελος Πλατής ο οποίος αναφέρθηκε στις κοινωνικές δράσεις του Φιλόπτωχου ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου, ενώ η κοινωνική λειτουργός και επιστημονική υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Θεοδώρα Βαρέλη μίλησε για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της κοινωνικής μας αυτής δομής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κλεομένης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Βονόρτας και η Πρόεδρος της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ κ. Σοφία Ζαλοκώστα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που συνδράμουν σημαντικά στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα ΑΒ Βασιλόπουλος, την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου και την Ιερά Μονή Προυσού, τα My Market, το Επιμελητήριο  Ευρυτανίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου, την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής “ Το Βελούχι” και όλους τους δημότες μας που αθόρυβα και διακριτικά ενισχύουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σημαντικότατη αυτή δομή μας. 

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα περισσότερα!

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ