Συνεδρίαση της ΠΕΔ στα Ψαχνά Ευβοίας

Κοινοποίηση

Το Προεδρείο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, αποτελούμενο από τους κ. Σουλιώτη Νικόλαο, Πρόεδρο, κ. Ψαθά Γεώργιο, Αντιπρόεδρο και κ. Κοντζιά Ιωάννη  Γραμματέα, συναντήθηκαν την Τρίτη 18-8-2020 στο Δημαρχείο του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων όπου και ενημερώθηκαν αναλυτικά από τον κ. Ψαθά , για το ιστορικό και την έκταση της καταστροφής που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή, για την πορεία των έργων και των παρεμβάσεων αποκατάστασης των ζημιών και για τις ανάγκες που έχουν προκύψει για τους κατοίκους του Δήμου. Αφού εξέφρασαν την οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους για την απώλεια των συνανθρώπων μας, επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές του Δήμου και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο τη Δημοτική αρχή για την όσο το δυνατό ταχύτερη επούλωση των πληγών που άφησε η θεομηνία.

Η δε Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ / ΣΕ στην 9η Συνεδρίασή της αποφάσισε την προσφορά 50.000 φιαλών του 1,5 λίτρου, για την κάλυψη μέρους των αναγκών του Δήμου σε εμφιαλωμένο νερό, το οποίο αποτελεί μία από τις πρώτες και κύριες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών λόγω τεραστίων καταστροφών στα δίκτυα ύδρευσης.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ