Συνελεύσεις Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη στο Δήμο Αγράφων

Κοινοποίηση

Το διήμερο 2 & 3 Αυγούστου επισκέφτηκε το Δήμο Αγράφων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, στα πλαίσια των λαϊκών συνελεύσεων που πραγματοποιεί σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας.

Τον κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις Συνελεύσεις. Ο Περιφερειάρχης  συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιό και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Κατερίνα Καλαντζή, κ. Βασίλη Φακίτσα και κ. Λάμπρο Τσιτσάνη, την Πέμπτη 2 Αυγούστου το μεσημέρι βρέθηκε στην έδρα του Δήμου Αγράφων στο Κερασοχώρι, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στην Γρανίτσα και το ίδιο βράδυ Ραπτόπουλο.

 Το πρωί της επόμενης μέρας, 3 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν οι συνελεύσεις του Περιφερειάρχη στα Άγραφα και στη συνέχεια στη Δυτική Φραγκίστα. 

Παρουσία Δημάρχου Αγράφων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και δημοτών έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις, όπου παρουσιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αγράφων από την Περιφέρεια, αλλά και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί προς υλοποίηση.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ