Ταξίδι στην πόλη των πόλεων…με το Alkyoni Travel Agency 23-28 Iουνίου

Κοινοποίηση

To alkyony travel agency σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις  στην Πόλη των πόλεων….

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη! 23-28 Ιουνίου!

Τιμή εκδρομής 330€

#alkyonitravel #welivewetravel

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Μεταφορές – Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
• (1) διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη με πρωινό.
(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείοRiva 4* στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό.
(1) διανυκτέρευση στοξενοδοχείοKervansaray bursa city 4*στην Προύσα με ημιδιατροφή.
• 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
• Αρχηγός – Συνοδός του Γραφείου μας & επαγγελματίας ξεναγός για όλες τις ημέρες του προγράμματος.
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
• Εισιτήρια πλοίου για Πριγκιπονήσια
• Εισιτήρια ferry boat στην Λάμψακο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Καρπενήσι-Αλεξανδρούπολη
Πρωινή αναχώρηση από Καρπενήσι. Ενδιάμεσες στάσεις και άφιξη στην Αλεξανδρούπολη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση, γεύμα και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Παναγία του Μπαλουκλί–Παναγία των Βλαχερνών – Φανάρι -ξενάγηση (Busbynight)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη.
Άφιξη στα σύνορα, μετά τον έλεγχο στο Τούρκικο τελωνείο ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεση στάση στην Ραιδεστό. Άφιξη στην Πόλη καιτο πρόγραμμα ξεκινάει με επίσκεψη στην Παναγία του Μπαλουκλί{Μονή Ζωοδόχου Πηγής} και τους Τάφους των Πατριαρχών, έπειτα θα επισκεφθούμε την Παναγία των Βλαχερνώνένα από τα σημαντικότερα Ορθόδοξα προσκυνήματα της Πόλης.Η ημέρα τελειώνει στοΦανάρι όπου εδρεύει εκεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Αναχώρηση για βραδινή ξενάγηση στην πόλη BusByNight! Δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

3η μέρα:Πρίγκηπο– Χάλκη – Σκεπαστή αγορά
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Τα νησιά επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας χρησιμοποιήθηκαν για εξορίες των πριγκίπων για αυτό και ονομάστηκαν «Νησιά των Πριγκίπων».Πρώτη στάση η Χαλκή όπου βρίσκεται και η Θεολογική Σχολή με την περίφημη βιβλιοθήκη, επόμενη στάση η Πρίγκηπος που είναι και το μεγαλύτερο νησί, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν το γύρο του νησιού με τα αμαξάκια, τα παραδοσιακά ‘’μόνιππα’’.Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη.Τέλος θα επισκεφτούμε την Σκεπαστή Αγορά για ψώνια στα 5.000 μαγαζιά της!!Δείπνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

4η μέρα:Aγια Σοφία-Δεξαμενή-Τζαμί-Βόσπορος- Χανουμάκια
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης με αρχή την Αγία Σοφία(10€), ένα αριστούργημα Βυζαντινής τέχνης και σύμβολο της Ορθοδοξίας.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και έπειτα θα επισκεφθούμε την Βασιλική Δεξαμενή(10€), τον Ιππόδρομο και το Μπλε Τζαμί.
Για όποιον το επιθυμεί *προαιρετικός γύροςμε το καραβάκι στον Πορθμότου Βοσπόρου(20€). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και *προαιρετική έξοδος για φαγητό και διασκέδαση στο GARMusicHall‘’Χανουμάκια’’(35€).

5η μέρα: Nτολμά Μπαχτσέ-Μονή της Χώρας
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τα περίφημα Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ(10€) ,την Μονή της Χώρας(10€) γνωστή και ως Καριγιέ Τζαμί που υπήρξε ελληνικό Χριστιανικό μοναστήρι και μετατράπηκε σε τζαμί το 16ο αιώνα και λειτουργεί πλέον σαν μουσείο.
Αναχώρηση για την Προύσα, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο καιδιανυκτέρευση.

6η μέρα: Προύσα – Δαρδανέλια – Καρπενήσι
Μετά το πρωινό η μέρα είναι αφιερωμένη στην μοναδική πόλη της Προύσας, πρώτη πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. όπου θα επισκεφθούμε την κλειστή αγορά με τα γνωστά μεταξωτά και μπουρνούζια της και το ιστορικό κέντρο. Θα δούμε τον τάφο του Καραγκιόζη και το Ουλού Τζαμί.
Γεύμακαι αναχώρηση για τα σύνορα. Δια μέσου Πανόρμου και Αρτάκης φτάνουμε στηνΛάμψακο και με το ferryboatπερνάμε στηνΚαλλίποληκαι αναχωρούμε για την Κεσάνη μέσα από τα στενά των Δαρδανελίων και την ανατολική Θράκη. Άφιξη στα σύνορα, μετά τον έλεγχο στο τούρκικο τελωνείο, επιστροφή στο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δελτίο Τύπου κινητικότητας Erasmus+

Στο διάστημα από Δευτέρα 10 έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε κινητικότητα στη πόλη Sivas (Σεβάστεια) της Τουρκίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Read More »

🚵 «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ – Το πράσινο BREVET”

Με εκκίνηση και τερματισμό το Καρπενήσι  διεξάγεται σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου για 2η συνεχόμενη χρονιά το απαιτητικό Brevet 200 χιλιομέτρων με τίτλο “Ευρυτανία, το πράσινο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ