ΤΕΒΑ

Κοινοποίηση

Συνεχίζεται το Πρόγραμμα του Ταμείου Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας παρέλλαβε προϊόντα ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους της Δ.Κ. Καρπενησίου θα γίνει από Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 έως Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, και ώρες 9πμ. έως 2μμ. στο χώρο της αποθήκης του Δήμου Καρπενήσιου (ισόγειο λαϊκής αγοράς), με την επίδειξη του αρ. αίτησης και ΑΜΚΑ. Οι λοιπές Δ.Ε. του Δήμου Καρπενησίου θα παραλλάβουν τα προϊόντα μέσω του Προγράμματος των Δήμων Βοήθεια στο Σπίτι.

    Η διανομή των προϊόντων στο Δήμο Αγράφων θα γίνει αμέσως μετά και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τον τρόπο και τον τόπο διάθεσης.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Υπηρεσίες των Δήμων.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ