Θλίψη στο καρπενήσι!Δεν τα κατάφερε ο 51χρονος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του Αγρινίου

Κοινοποίηση

Θλιβερά τα νέα για έναν αξιαγάπητο και επιτυχημένο επαγγελματία της Ευρυτανίας,πατέρα δυο αγοριών ο οποίος είχε νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου με βαριά πνευμονία. Σημειώνεται ότι εκεινες τις ημέρες είχε νοσηλευτεί και η ηλικιωμένη μητέρα του με κορονοϊό, αλλά τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς όμως ο 51χρονος  χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στις 29 Νοεμβρίου στην ΜΕΘ Αγρινίου.

Οι γιατροί έκαναν απεγνωσμένες προσπάθειες να βρούν κρεβάτι εντατικής, αφού εκείνο το δραματικό Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, υπήρχε τεράστια αύξηση διασωληνωμένων στις ΜΕΘ.

Τις πρώτες ημέρες η πληροφόρηση των γιατρών της ΜΕΘ Αγρινίου, έκανε λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασής του , όπως και τις επόμενες, μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου όπου έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης, αλλά ο 51χρονος δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του.

Τελικά μετά από 20 ημέρες στην Εντατική ,σήμερα το μεσημέρι κατέληξε, σκορπώντας πόνο στην οικογένειά του,τους οικείους του και τους συμπατριώτες.

Το Ράδιο Καρπενήσι εκφράζει θερμά συλλυπητήρια,κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ