Θωμαΐς Οικονόμου || Δωρεά 30 φορητών φαρμακείων προς τα απομακρυσμένα χωριά των Αγράφων

Κοινοποίηση

Με μεγάλη χαρά προσφέραμε σήμερα στο Δημαρχείο Αγράφων τριάντα φορητά φαρμακεία, με την ευχή και την ελπίδα να φανούν χρήσιμα, σε περίπτωση ανάγκης, στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Γνωρίζοντας καλά τις μεγάλες ελλείψεις των απομακρυσμένων περιοχών του Δήμου Αγράφων σε υγειονομικό υλικό πρωτοβάθμιας φροντίδας, θεωρούμε ότι τα φαρμακεία αυτά μπορεί να φανούν πολύτιμα σε ώρα ανάγκης.
Τα φαρμακεία περιέχουν πλούσιο υγειονομικό υλικό και φάρμακα για την αντιμετώπιση οξέων καταστάσεων, μαζί με οδηγίες πρώτων βοηθειών και οδηγίες χρήσης των υλικών.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρεία ‘ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ’ για την ευγενική χορηγεία των φαρμακείων καθώς και τον φίλο φαρμακοποιό κ. Βαγγέλη Οικονόμου για την υποστήριξη και τη συνεργασία του στον φαρμακευτικό εξοπλισμό τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη για τη συνεργασία του.

Θωμαΐς (Τζίνα) Οικονόμου

Πλαστική χειρουργός,πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ