Τιμήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Καφαντάρης

Κοινοποίηση

 

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γεώργιος Καφαντάρης στη γενέτειρά του Ανατολική Φραγκίστα, στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Αγράφων, τα Καφαντάρεια 2017.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2017, στην Ανατολική Φραγκίστα, παρουσία του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, των Αντιδημαρχών κ. Λεωνίδα Τελώνη και κ. Θεόδωρου Τσιάμη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Βασιλικής Φεγγούλη και κ. Ευθυμίου Κολοκύθα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λάμπρου Τσιτσάνη, του Προέδρου της Τ.Κ. κ. Γιάννη Λάμπρου, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και αρκετών δημοτών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του αείμνηστου Πρωθυπουργού και στη συνέχεια έγινε η κατάθεση των στεφάνων. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Δημάρχου και του Περιφερειακού Συμβούλου και η κεντρική ομιλία από τον Καθηγητή Φιλοσοφία του Francis Marion University & Florence Darlington Technical College USA κ. Ανδρέα Καμπιζιώνη.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ