Τιμητική Εκδήλωση για τη Μάχη της Τατάρνας στον Τριπόταμο

Κοινοποίηση

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη θέση «Λαχανόκηπος» στον Τριπόταμο η Τιμητική Εκδήλωση  Μνήμης για τα 196 χρόνια από την πρώτη μάχη της Επανάστασης του ’21 στη Ρούμελη, που έγινε στο γεφύρι της Τατάρνας στις 22 Μαρτίου 1821.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριποταμιτών Αιτωλ/νίας  και τον Σύλλογο Νέων Τριποτάμου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τριποτάμου ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση των στεφάνων.

Εν συνεχεία,  χαιρετισμό απηύθυναν: ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Γρηγόρης Παπαθανάσης εκ μέρους του δημάρχου κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή,  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης και ο Πρόεδρος Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Χρήτος Πριόβολος.  Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριποταμιτών Αιτωλ/νίας κα Παναγιώτα Λάμπου.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν: ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Τελώνης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Σταμούλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος δημοτών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συνεστίαση με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και Ταταρνιώτικο γλέντι.

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ