Τιμητική Εκδήλωση για τη Μάχη της Τατάρνας στον Τριπόταμο

Κοινοποίηση

Κυριακή 27 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στη θέση «Λαχανόκηπος» στον Τριπόταμο η Τιμητική Εκδήλωση  Μνήμης για τα 197 χρόνια από την πρώτη μάχη της Επανάστασης του ’21 στη Ρούμελη, που έγινε στο γεφύρι της Τατάρνας στις 22 Μαρτίου 1821.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τριποταμιτών Αιτωλ/νίας  και τον Σύλλογο Νέων Τριποτάμου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Τριποτάμου ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση, η κατάθεση των στεφάνων και ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Τριποταμιτών Αιτωλ/νιας κ. Κωνσταντίνο Χαραμή.

Εν συνεχεία, εκ μέρους του Δήμου Αγράφων απηύθυνε  χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Σταμούλης. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν: ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωνίδας Τελώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Χρήστος Πριόβολος, δημοτικοί σύμβουλοι  Αγράφων και Αγρινίου,  εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος δημοτών.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συνεστίαση με συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και Ταταρνιώτικο γλέντι.

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ