Την Κυριακή 5/5 καταθέτει τον συνδυασμό της η Υποψήφια Δήμαρχος Αγράφων Χρύσα Σουλιώτη.Το επόμενο διάστημα τα εγκαίνια.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Σχετικά με την διαρρεούση παραπληροφόρηση, ότι αύριο Κυριακή 5/5/2019, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψηφίας Δημάρχου Αγράφων κας Χρύσας Σουλιώτη στην Δυτική Φραγκίστα, με σημερινή της ανακοίνωση  ενημερώνει τους φίλους του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ, ότι ουδέποτε προέβη  σε τέτοια ανακοίνωση. Χαρακτηριστηκά αναφέρει :Προφανώς η πληροφορία αποτελεί λανθασμένη ερμηνεία, από τοπική εφημερίδα και social media, δικής μου ανακοίνωσης στην οποία δήλωνα ότι μετά την κατάθεση του συνδυασμού μας, που έχει καταληκτική ημερομηνία 5/5/2019, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Κατόπιν τούτου σας ενημερώνω ότι θα προβώ σε επίσημη ανακοίνωση της ημέρας και ώρας εγκαινίων του εκλογικού μας γραφείου, και θα χαρώ πολύ να βρίσκεστε όλοι κοντά μας.

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Απάντηση Σουλιώτη στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για κακοδιαχείριση της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και την επιβολή προστίμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σε απάντηση των κατηγοριών και των πανηγυρισμών της αντιπολίτευσης για κακοδιαχείριση της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και την επιβολή προστίμου, σας γνωστοποιούμε τα εξής: 1. Το

Read More »

Καλοκαιρινή, αιθέρια και εντυπωσιακή, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια εξαιρετική συναυλία στο κοινό του Καρπενησίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαιρινή, αιθέρια και εντυπωσιακή, η Φωτεινή Δάρρα έδωσε μια εξαιρετική συναυλία στο κοινό του Καρπενησίου στα πλαίσια των καλοκαιρινών γιορτών Μουσείων Ευρυτανίας που διοργανώνει η

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ