«Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο»

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Καρπενησίου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, συνεχίζει τη δράση « Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο» όπου μέσα από τη δραστηριοποίηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» στον οργανωτικό τομέα, συγκεντρώνονται εκατοντάδες καπάκια.

Ο Δήμος Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους στην εν λόγω δράση και τους διαβεβαιώνουν ότι η συμβολή τους είναι σημαντική.

Ο Δήμος διοχετεύει τα πλαστικά καπάκια στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» που εδρεύει στη Λαμία, ο οποίος τα αξιοποιεί μέσω ανακύκλωσης και ως αντισταθμιστικό όφελος της δράσης χορηγεί αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» ήδη το 2016 διέθεσε δωρεάν στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ εάν στο μέλλον υπάρξει ανάγκη συμπολίτη μας για αναπηρικό αμαξίδιο θα του παρασχεθεί άμεσα.

Επιπλέον, με την προσφορά μας περί ενός τόνου καπακιών την προηγούμενη εβδομάδα ως Δήμος, ο σύλλογος διέθεσε προϊόντα σωματικής υγιεινής (πάνες, υποσέντονα) για όποιους συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» 2237024796, Γ. Παπανδρέου 10.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

3 η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας Ευάγγελος Χαϊνάς, παρουσίασαν νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ