«Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο»

Κοινοποίηση

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Ο Δήμος Καρπενησίου, ως ένδειξη αλληλεγγύης, συνεχίζει τη δράση « Το μικρό δίνει αξία στο μεγάλο» όπου μέσα από τη δραστηριοποίηση του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» στον οργανωτικό τομέα, συγκεντρώνονται εκατοντάδες καπάκια.

Ο Δήμος Καρπενησίου και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους στην εν λόγω δράση και τους διαβεβαιώνουν ότι η συμβολή τους είναι σημαντική.

Ο Δήμος διοχετεύει τα πλαστικά καπάκια στο αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» που εδρεύει στη Λαμία, ο οποίος τα αξιοποιεί μέσω ανακύκλωσης και ως αντισταθμιστικό όφελος της δράσης χορηγεί αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑμεΑ «ΜΑΛΙΑΚΟΣ» ήδη το 2016 διέθεσε δωρεάν στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ εάν στο μέλλον υπάρξει ανάγκη συμπολίτη μας για αναπηρικό αμαξίδιο θα του παρασχεθεί άμεσα.

Επιπλέον, με την προσφορά μας περί ενός τόνου καπακιών την προηγούμενη εβδομάδα ως Δήμος, ο σύλλογος διέθεσε προϊόντα σωματικής υγιεινής (πάνες, υποσέντονα) για όποιους συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ανεμώνη» 2237024796, Γ. Παπανδρέου 10.

Επιμέλεια:Έλενα Κανέλλου

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ασφαλτοστρώσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αγράφων, προϋπολογισμού 700.000 €

Μια ακόμη σύμβαση για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην ΠΕ Ευρυτανίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. Η νέα σύμβαση, προϋπολογισμού 700.000

Read More »

Μήνυμα Δήμαρχου Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Το μεγάλο ρολόι του χρόνου, χτυπά αδιάκοπα. Κάπου-κάπου, χτυπά τις ημερομηνίες εκείνες που θέλει ν’ ακούσουμε έντονα το πέρασμά τους. Αυτές οι ημερομηνίες, είναι για

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ