Το Πνεύμα των Χριστουγέννων

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το Πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια γιορτή θεσμός του Δήμου Καρπενησίου όπου βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου μας αλλά και δικοί μας άνθρωποι οι οποίοι διακρίθηκαν και πρόσφεραν ο καθένας με τον τρόπο του στον τόπο μας. Οι φετινές κατηγορίες βραβείων ήταν αφιερωμένες στους τομείς  της Υγείας και του Αθλητισμού.

Στον τομέα της Υγείας βραβεύτηκαν:

1.Το Σωματείο Εργαζομένων Γ. Ν. Καρπενησίου, Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αρμάγος Παναγιώτης.

2.Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Τελλής Νικόλαος.

3. Τσιάμης Ελευθέριος, καρδιοχειρούργος.

4. Καρανίκας Ηλίς, ορθοπεδικός.

Στον τομέα του Αθλητισμού βραβεύτηκαν:

5. Κολόκα Φωτεινή.

6. Ελευθερίου Δημήτριος.

7. Μπίκα Δήμητρα.

8. Αντωνίου Γιάννης.

9. Κολοκώτσιος Σπύρος.

10. Ζαρμακούπη Σεμέλη.

Την όμορφη αυτή βραδιά πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα πνευστών του Δήμου Καρπενησίου δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με μουσικές μελωδίες από ταινίες κινουμένων σχεδίων του Disney.

 

  

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας καταρρέουν καθώς οι απαιτήσεις AI εκτινάσσονται στα ύψη

πηγή:zougla.gr H τεχνητή νοημοσύνη απαιτεί την εντατική λειτουργεία του υπολογιστής και αυτό δημιουργεί προβλήματα… «Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τη generative τεχνητή νοημοσύνη», λέει η

Read More »

📀 ZAF – «TRUE LOVE STORΥ part 1»

Ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας hit του, το «Πες», επανέρχεται δυναμικά και παρουσιάζει το

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ