Τρέχοντας στα βουνά των Αγράφων

Κοινοποίηση

Για 92 ώρες έτρεχε ο αθλητής Σωτήρης Σωτηρίου, ο οποίος ξεκίνησε από τα Άγραφα, έφτασε στους Δελφούς και τερμάτισε πάλι στα Άγραφα.

Το ταξίδι του αθλητή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, όπου στις 6.00π.μ. ξεκίνησε από το χωριό των Αγράφων. Διασχίζοντας το διεθνές μονοπάτι Ε4 κατευθύνθηκε προς τους Δελφούς, ενώ αμέσως επέστρεψε προς τα Άγραφα για τον τερματισμό.

Ο αθλητής Σωτήρης Σωτηρίου τερμάτισε τελικά στα Άγραφα τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, μετά από 92 ώρες τρεξίματος μέσα στα ευρυτανικά βουνά και όχι μόνο.

Αμέσως μετά τον τερματισμό, ο κ. Σωτηρίου ξεκουράστηκε για λίγο στα Άγραφα, μαζί με την ομάδα που το συνόδευε και το μεσημέρι επισκέφθηκε το Δημαρχείο στο Κερασοχώρι, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γρηγόρη Παπαθανάση, οι οποίοι το συνεχάρησαν για την προσπάθεια του αυτή.

Η προσπάθεια αυτή έγινε για πρώτη φορά από αθλητή και αποτελεί  παγκόσμια πρωτιά. Σκοπός της προσπάθειας αυτής ήταν η προβολή της χώρας μας και των πανέμορφων χωριών με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τα βουνά των Αγράφων για τις 20 Απριλίου, όπου θα γίνει μια νέα αντίστοιχη προσπάθεια.   

 

 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Ουσιαστική δημοκρατική πράξη ο απολογισμός έργου και η επικοινωνία με όλους τους Στερεοελλαδίτες μέσω των ΜΜΕ»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής για το δεύτερο

Read More »

Οι Παραγωγοί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ